Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă


Consilierul local Gheorghe Sîrbu, ales pe listele PNL, a trecut în tabăra opoziției.

Consilierul local Gheorghe Sârbu, ales pe listele PNL, a trecut în tabăra Opoziției. Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Local Ploielști, Sârbu i-a criticat pe colegii liberali pentru că l-au exclus din comisiile din care făcea parte.

Consilierul local Gheorghe Sârbu a anunțat că și-a depus adeziune la Partidul SOS condus de Diana Șoșoacă, motiv pentru care nu mai este membru PNL dar și că va fi primul pe lista de consilieri locali, primul pe lista de consilieri județeni și va candida și pentru funcția de primar al Ploieștiului din partea SOS.

Gheorghe Sârbu s-a așezat pe unul dintre locurile ocupate de obicei de PSD și a lansat diverse acuzații la adresa consilierilor locali PNL.

Acesta i-a cerut demisia viceprimarului USR al Ploieștiului, Anca Popa și le-a amintit consilierilor liberali că la nivel național există o coaliție de guvernare PNL-PSD.

De altfel, Gheorghe Sârbu a votat și împotriva unor proiecte susținute de consilierii liberali.

Glasul Ploieștean

Next Post

EXCLUSIV: Petrolul Ploiești a bătut palma cu noul antrenor!

mie mart. 13 , 2024
Chiar dacă și-a încercat norocul cu Marius Șumudică, antrenor devenit recent liber de contract după despărțirea de turcii de la Gaziantep, Marian Copilu a fost nevoit să se reorienteze și va aduce la Petrolul un antrenor cu experiență. Eugen Neagoe va fi noul antrenor al Petrolului Din informațiile PRO TV și Sport.ro, Eugen Neagoe (56 de ani) […]

Citește și: