Numerologul Anatol Basarab, despre ziua de 22.02.2022, o dată specială, care apare o dată la 180 de ani: „Priviţi cu încredere spre viitor”


Astăzi este ziua de 22.02 din 2022. Numerologii spun că e o dată specială şi foarte rară, denumită palindrom şi care apare o dată la 180 de ani. Ce semnificație are, ne spune numerologul Anatol Basarab

Numerologii susţin că ziua de astăzi nu este doar dominată de cifra 2, ci reprezintă şi o zi în oglindă. Mai exact, 2202 este oglindirea lui 2022.  Astfel ziua de mâine reprezintă un punct de cotitură care va împarți lumea în două: înainte şi după.

Mai mult, numerologii susţin că cifra doi este un simbol al echilibrului între bine şi rău al armoniei. Astăzi datoriile karmice se vor echilibra sau durata lor se va prelungi în funcţie de gândurile noastre.

Mare atenție şi la minutul de aur 22:22 din 22.02.200, moment în care, spun numerologii, că este indicat să ne punem o dorinţă.

Glasul Ploieștean

Next Post

Primarul comunei prahovene Târgșoru Vechi, Nicolae Drăgan, declarat în conflict de interese de către inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI).

mar feb. 22 , 2022
Comunicatul ANI: Conflict de interese administrativ În perioada exercitării mandatului de primar 2016 – 2020, DRĂGAN NICOLAE a semnat cu mențiunea „bun de plată” facturi emise de societatea în cadrul căreia fiul său deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, precum și de societatea în cadrul căreia mama […]

Citește și: