Primarul comunei prahovene Târgșoru Vechi, Nicolae Drăgan, declarat în conflict de interese de către inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI).


Comunicatul ANI: Conflict de interese administrativ

În perioada exercitării mandatului de primar 2016 – 2020, DRĂGAN NICOLAE a semnat cu mențiunea „bun de plată” facturi emise de societatea în cadrul căreia fiul său deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, precum și de societatea în cadrul căreia mama persoanei evaluate a deținut calitatea de asociat unic și funcția de administrator.
De asemenea, în baza Hotărârii C.L. din data de 28 mai 2019, Primăria comunei Tîrgșoru Vechi (reprezentată prin Drăgan Nicolae – primar, în calitate de vânzător) a încheiat la data de 19 septembrie 2019 un contract de vânzare – cumpărare cu societatea comercială în cadrul căreia fiica acestuia deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator.
Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 75, lit. a)  din Legea nr. 393/2004 (în vigoare până la data de 05.07.2019) și art. 228, alin. (1), lit. a) din O.U.G 57/2019 (în vigoare începând cu data de 05.07.2019).

Glasul Ploieștean

Next Post

Sondaj SOCIOPOL. PSD ar câştiga detaşat următoarele alegeri! La ce procent a ajuns partidul? Marcel Ciolacu, cel mai influent om politic din România

mar feb. 22 , 2022
Partidul Social Democrat ar putea câştiga următoarele alegeri parlamentare, la mare distanţă faţă de următoarea formaţiune politică din preferinţele electoratului. De asemenea, Marcel Ciolacu, liderul PSD se numără printre politicienii în care românii au cea mai mare încredere. Un sondaj SOCIOPOL realizat în luna februarie relevă că PSD este partidul […]

Citește și: