O nouă lovitură grea pentru justiție! Omul de afaceri Nistoroiu – Vuță Adrian achitat în instanță cu mențiunea: „Fapta NU EXISTĂ”


Omul de afaceri Nistoroiu-Vuță Adrian s-a convins că în spatele dosarului fabricat de procurorul Topala Bogdan Teodor s-a aflat Negulescu Mircea.

În data de 19.03.2019, omul de afaceri prahovean Nistoroiu-Vuță Adrian a fost audiat, în calitate de martor, mai bine de 12 ore, într-un dosar la Secția de Investigare a Magistraților care ancheta, la acea vreme, ilegalitățile și derapaje de la lege ale procurorului Negulescu Mircea.

Cu această ocazie, omul de afaceri Nistoroiu-Vuță Adrian a dezvăluit toate legăturile procurorului Negulescu Mircea, precum și procurorii și/sau judecătorii „folosiți” de DNA – Serviciul Teritorial Ploiesti.

Pe scurt, conform omului de afaceri Nistoroiu-Vuță Adrian, procurorul Mircea Negulescu i-a solicitat acestuia să il convingă pe numitul Teodor Gabriel Toma, să îl denunțe „în fals” pe procurorul Gheorghe Gârbea, fost adjunct al șefului PCA Ploiești – Liviu Tudose, fost coleg cu Negulescu Mircea, un procuror care „nu executa ordinele acestuia din urmă”.

La refuzul categoric al omului de afaceri Nistoroiu-Vuță Adrian de a da curs solicitărilor ca el sau finii acestuia să intervină la Teodor Gabriel Toma pentru a îl determina să îl denunțe pe procurorul Gheorghe Gârbea, Negulescu Mircea și procurorul Topală Teodor-Bogdan l-au trimis în judecată pe Nistoroiu Vuță Adrian și pe finii săi exact în dosarul lui Teodor Gabriel Toma în baza unor probe „falsificate” conform Judecătoriei Ploiești.

Astfel, în data de 24.11.2022, Judecătoria Ploiești a dat sentința, cu drept de apel în 10 zile, în dosarul 17937/281/2016: toți din dosar fiind achitați cu mențunea că „fapta NU EXISTĂ„.

Contactat de ziarul local Incisiv de Prahova, omul de afaceri Nistoroiu-Vuță Adrian a declarat:

Cu avocații mei, vom lua toate măsurile ca cei care se fac vinovați de falsificarea acestor probe să răspundă în fața legii. Și nu mă refer doar la denigrarea mea în spațiul public, ci și la pierderile suferite de compania pe care o conduc, pierderi care nu sunt deloc de neglijat!”.

Glasul Ploieștean

Next Post

Este oficial! Salariul minim va fi majorat

vin nov. 25 , 2022
Salariul minim brut va ajunge la 3.000 de lei brut de la 1 ianuarie 2023. În mână, angajatul va primi 1.863 de lei. Guvernul, sindicatele și patronatele au căzut de comun acord ca suma de 200 de lei adăugată la noul salariu să fie scutiți de taxe. Astfel, angajații vor […]

Citește și: