De azi, biletele la România-Israel sunt disponibile la Arena Națională!


Naționala României continuă parcursul spre Campionatul European – Germania 2024 cu două partide importante pe teren propriu:

Sâmbătă, 9 septembrie, 21:45, Arena Națională: România – Israel (Bilete AICI)

Marți, 12 septembrie, 21:45, Arena Națională: România – Kosovo (Bilete AICI)

Ești zi de zi alături de tricolori, în cantonament, la antrenamente și la meciuri, până pe 13 septembrie, prin intermediul Liveblog Peluza Tricoloră, aici, pe www.frf.ro.

8 SEPTEMBRIE

  • 10:00 – Antrenorul Leontin Toader acordă o atenție specială pregătirii portarilor naționalei.
  • 8:00 – Pentru meciul de mâine, cu Israel, mai sunt disponibile aproximativ 6.000 de bilete. Acestea se pot achiziționa, începând de azi, și de la casele de bilete de la Arena Națională. Programul acestora este astfel: 
    • Vineri, 8 septembrie: 12:00 – 20:00
    • Sâmbătă, 9 septembrie: 12:00 – 21:45 

Prețurile sunt cuprinse între 35 de lei, la peluze, și 60 de lei, la tribune. Biletele sunt dispobile și online pe site-ul bilete.frf.ro. 

Glasul Ploieștean

Next Post

Accident între un autobuz al TCE și un autoturism la intersecția dintre străzile Găgeni și Radu de la Afumati din Ploiești

vin sept. 8 , 2023
În accident au fost implicate un autobuz TCE, în care se afla doar soferul, și un autoturism în care se aflau 2 ocupanți. În urma impactului, au rezultat doua victime, ambii ocupanți ai autoturismului: femeie, aprox 42 ani cu TCC si TTA și femeie, aprox 53 ani cu TT. Ambele […]

Citește și: