Ploieșteanul Alexandru Piscan candidează la aleferile locale de anul acesta pentru funcția de primar al Municipiului Ploiești


Într-o postare pe o platformă de socializare, ploieșteanul Alexandru Piscan, independent, își anunță candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Ploiești.

„În cel mai greu și dificil context în care ne regăsim ca oraș atât administrativ cât și politic, am decis sa îmi anunț intenția de a candida la Primăria Ploiești.

Constat cu ingrijorare că interesul față de cetățean și oraș a fost înlocuit cu lupta pentru voturi, pentru funcții, privilegii și vendete politice iar decidentii politicii s-au rupt total de realitate si cetățeni. Este o situație regretabilă să vânăm doar funcții.

Am cântărit și analizat această decizie foarte dificilă și doar un om care nu este ancorat in realitate își poate dorii cu ardoare funcția de primar în acest moment doar pentru plăcerea personală de a deține această poziție. Cine va prelua noul mandat va fi omul de sacrificiu pentru următorii patru ani.

Orașul și administrația sunt măcinate de instabilitate, dezechilibru și lupte personale care nu sunt în avantajul nimănui și nici al cetățenilor.
Economia și infrastructura sunt două puncte importante ce trebuiesc să fie prioritare. Echilibrul și stabilitatea trebuie sa revină în administrația locală, in oras și la nivel politic local.

Cu această ocazie vreau sa trag și un semnal de alarmă colegilor din politică să înțeleagă gravitatea situației și momentul dificil în care se regăsește orașul Ploiești și să lase luptele personale și atacurile la nivel local, acestea neoferind o rezolvare a problemelor, starea conflictuală aducând repercursiuni la nivel local din mai multe perspective.

Orașul Ploiești are nevoie de un primar, de o echipă administrativă și un Consiliu Local care să lucreze împreună pentru Ploiești și pentru cetățeni.” – a precizat Alexandru Piscan în postarea lui de pe Facebook.

Glasul Ploieștean

Next Post

Lista completă a candidaților PSD-PNL la alegerile europarlamentare 2024

lun apr. 8 , 2024
Liderii PSD și PNL au finalizat lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe data de 9 iunie. Lista finală va fi depusă, vineri, de la ora 10.00, la Biroul Electoral Central. Liderii PSD și PNL își fac calcule pentru cel puțin 17 locuri eligibile, iar în urma redistribuirii s-ar putea ajunge […]

Citește și: