Remar Global Glass are cele mai bune prețuri pentru geamul termoizolant (termopan) și servicii de prelucrare și fasonare a sticlei (P)


SC REMAR GLOBAL GLASS SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea pe 2 domenii complementare: producerea de geam termoizolant (termopan) și servicii de prelucrare și fasonare a sticlei, cu identitate şi personalitate bine conturate. Având o viziune managerială inovativă, care îşi adaptează continuu politica în domeniul calităţii şi al protecţiei mediului, precum și al dezvoltării strategice a afacerii, societatea este una cu capital integral privat, ce reușește să fie un lider în domeniu, încă din anul 1999.

Conducerea societăţii şi nucleul de bază al colectivului au o vastă experienţă în domeniul producţiei de geam termopan, la această experienţă adăugându-se şi o dotare tehnică adecvată atât unei calităţi mult superioare cât şi unei producţii cantitative.

Politica societăţii este informarea corectă a clientului şi respectarea ad-literam a înţelegerilor stabilite, respectarea calităţii geamurilor termopan prin utilizarea unor componente de calitate de la firme renumite, executarea la termen a comenzilor şi a livrărilor către clienţi.

Tipuri de geam produse de Remar Global Glass

  • Geam Laminat
  • Geam Termoizolant
  • Geam Reflectorizant
  • Geam colorat în masă
  • Geam float în sticlă clară
  • Sticlă printată

Puncte de lucru în Ploiești și Cluj

Ploiești

Sos. Ploiești-Târgoviște, km 8, Prahova
Telefon: 0244 520 826
Mobil: 0767 490 113

Cluj-Napoca

Florești, incinta complex logistic XXL
Cordos Cosmin – agent zonal
Telefon: 0742 602 204

http://www.remarglass.ro/

Glasul Ploieștean

Next Post

De astăzi, cei vaccinați cu Johnson&Johnson pot face rapelul. Ce seruri sunt recomandate

lun nov. 8 , 2021
De astăzi a început administrarea dozei de rapel pentru persoanele care au ales vaccinul Janssen produs de Johnson&Johnson. Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, de la începutul campaniei și până acum în județul nostru au fost administrate 88.220 de doze Johnson & Johnson. Comunicatul oficial postat […]

Citește și: