Rușine Prima TV! La difuzarea meciului de fotbal pentru calificarea la Campionatul European, Prima TV a făcut o gafă de neiertat!


Prima TV a difuzat în direct meciul de fotbal al reprezentativei României cu echipa națională a Israelului, meci contând pentru calificarea la Campionatul European de fotbal din 2024.

Odată cu începerea transmisiunii în direct, au fost difuzate imagini cu intrarea pe teren a celor două reprezentative și alinierea jucătorilor la centrul terenului pentru intonarea imnului de stat al fiecărei reprezentative.

După intonarea imnului reprezentativei Israelului, echipă gazdă, urma imnul naționalei României. Numai că cei de la Prima TV, au uitat ce înseamnă patriotism, au uitat ce înseamnă să fi român, au uitat că emoția către telespectatori se transmite la începutul transmisiunii în direct, odată cu intonarea imnului de stat.

Așadar, Prima TV, după intonarea imnului Israelului, a întrerupt transmisiunea pentru publicitate. Se pare că o casă de pariuri este mai importantă decât imnul de stat al României într-un moment critic pentru calificarea la EURO 2024.

În afară de această gafă monumentală, comentatorii Costi Mocanu şi Emil Grădinescu au avut o prestație mai proastă decât doi pensionari în parc la locul de jucat rummy și table. Expresiile folosite și motivarea jucătorilor de parcă jucau cu, căști în urechi și auzeau, au lăsat de dorit…

Glasul Ploieștean

Next Post

România, din nou la EURO, după 8 ani! ”Tricolorii”, la al 6-lea Campionat European din istorie! Cel mai bun rezultat

lun nov. 20 , 2023
Pușcaș și Hagi au marcat pentru cea mai importantă victorie a României din ultimii ani. Pentru Israel a punctat Zahavi. În urma acestui rezultat, ”Tricolorii” au adunat 19 puncte și nu mai pot rata calificarea la EURO 2024. Naționala României se află pe primul loc în clasamentul grupei I, la […]

Citește și: