Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dați afară de Antena 1


Cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, nu vor mai face parte din juriului show-ului culinar.

Reprezentanții Antenei 1 au anunțat, printr-un comunicat, că cei trei jurați nu vor mai face parte din show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Motivul este „refuzul acestora de

Motivul pentru care cei trei jurați au renunțat la „Chefi la Cuțite”

Chefii și-au argumentat refuzul printr-o stare de oboseală, cu toate că între filmări pauza a fost de șase luni (aprilie-octombrie 2023).

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Antena 1 a prezentat calendarul pentru noul sezon al emisiunii. „Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului”, transmite Antena1.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au anunțat, „cu mai puțin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală”, potrivit Antena 1.

„Am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată”, a transmis și Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cutițe.

a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Surpriză mare! Se știe cine va câștiga ultimul sezon din Chefi la cuțite, jurizat de Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu

mar oct. 17 , 2023
Surpriză mare! Se știe cine va câștiga ultimul sezon din Chefi la cuțite, jurizat de Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu Chiar dacă emisiunea încă se difuzează la TV, răspunsul la întrebarea fiecărui fan a fost dat deja. S-a aflat cine ar fi câștigătorul celui de-al 12-lea sezon Chefi la Cuțite. După două […]

Citește și: