SOV îl desființează pe Dan Barna: ‘Sunteți un om prost, domnule’


Fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu lansează un atac dur la adresa liderului USR Dan Barna, după ce acesta s-a delimitat categoric de Rusia și China și a declarat că, dacă va fi președinte, România va avea cu aceste două țări „doar relații diplomatice funcționale”.

„Domnule Barna,

Acum ceva timp, în ciuda înfățișării dvs de maior de securitate, v-am apreciat prestația pe care ați avut-o la Antena 3. A fost o prestație de om inteligent și echilibrat. Apoi ceva s-a întâmplat, probabil că euforia din 26 mai v-a paralizat centrii gândirii. Când ați comis-o pe aia în care spuneați că, dacă erați dvs președinte, nu s-ar fi întâmplat povestea de la Caracal, am pus-o pe seama unei exprimări nefericite. Dar când ați comis-o pe aia cu Rusia și China, părerea mea despre dvs s-a schimbat radical. 
Sunteți un om prost, domnule Barna! Sau, și mai grav, v-ați supralicitat slugărnicia în fața americanilor. Asta ar fi și mai dezgustător pentru unul ca mine.
Am cunoscut de-a lungul timpului cinci președinți de state care și-ar fi tăiat o mână pentru ca industriașii și producătorii din țările lor să intre pe piața chineză, iar dvs îi anunțați, nonșalant, că veți micționa pe ei. Sper să nu reușiți vreodată să ocupați vreo poziție importantă în statul român.”, scrie SOV pe Facebook.

Glasul Ploieștean

Next Post

BĂNCILE FUG DE PRIMĂRIA PLOIEŞTI, DE TEAMA IMPOSIBILITĂŢII DE ACHITARE A RATELOR!

mar sept. 3 , 2019
Am ajuns să o vedem și pe asta! Nicio instituție bancară nu a fost interesată să participe la procedura de achiziție demarată de Primăria Ploiești în vederea încheierii unui contract de împrumut intern pentru o perioadă de 13 ani, în valoare de 140,7 milioane de lei! Semnalele de alarmă trase […]

Citește și: