A nins în România! Meteo 12 iulie – Vreme extremă în ultimele ore!


Vremea ne-a luat total prin surptindere! Noaptea trecută, în România, a nins în toiul verii. Temperaturile scăzute, din județul Maramureș, la o altitudine de peste 2.300 de metri au adus ninsoarea.

Potrivit meteorologilor ANM, cerul va fi variabil, dar se vor semnala înnorări temporar accentuate după-amiaza și pe parcursul nopții, mai ales în zona montană, precum și în sud și sud-est. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului. Vremea va fi destul de răcoroasă în majoritatea zonelor, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade.

În noaptea trecută temperaturile au scăzut considerabil pe Vârful Pietrosu Rodnei, județul Maramureș, la o altitudine de peste 2.300 de metri.

La această oră (n.r. 12.07.2019 / ora 09:00) la Bâlea Lac ninge.

Glasul Ploieștean

Next Post

Pensionarii și elevii riscă să nu mai poată circula gratuit la Ploiești, cu mijloacele de transport public în comun

vin iul. 12 , 2019
Ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, din iunie, nu a adus, așa cum era de așteptat, o rectificare de buget pentru SC TCE Ploiești, având în vedere că sumele pentru subvenționarea transportului public în comun se vor epuiza la finele lui iulie. La ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, de la […]

Citește și: