VIDEO: Marcel Ciolacu, prezență neașteptată la metrou: ce zic oamenii care s-au întâlnit cu premierul


Premierul Marcel Ciolacu a preferat să se deplaseze cu metroul prin București. Plecând de la Guvern spre Ministerul Transporturilor, Ciolacu a luat metroul și a coborât la Gara de Nord.

Premierul nu a trecut neobservat și mai mulți oameni s-au oprit să îi facă poze sau pentru a-și face selfieuri. Ciolacu a schimbat câteva vorbe cu oamenii, care s-au mirat de faptul că premierul României circulă cu metroul.

”Pentru multi lideri din Romania orice deplasare implica limuzine blindate si coloane oficiale,dar se pare ca premierul Marcel Ciolacu prefera sa mearga la serviciu cu metroul. Este primul premier al Romaniei pe care l-am vazut calatorind cu un mijloc de transport in comun si pentru asta nu pot sa spun decat “Bravo!”. Se pare ca in sfarsit avem si noi exemple de bune practici in domeniul politic, politicieni care se comporta ca niste oameni normali.”, spune o femeie, care l-a văzut pe Ciolacu la metrou.

De asemenea, un alt tânăr i-a făcut poze, pentru că nu îi venea să creadă că premierul este la metrou.

”Marcel Ciolacu nu mă așteptam să vă văd la metrou, ce surpriză plăcută!”, scrie Edi Bercuș.

Ciolacu, aventuri la metrou

l Marcel Ciolacu spune, marți, că a încercat să plătească biletul de metrou cu telefonul, dar nu a reușit: „Am văzut mesaj de la bancă. Nu știu de ce nu a funcționat, dar aveam și cumpărat două călătorii”.

„Nu e prima oară când merg cu metroul. E adevărat, acum a devenit mai interesant, din cauză sau datorită funcției, cum vreți să alegeți. Am încercat să plătesc și cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă. Nu știu de ce nu a funcționat, dar aveam și cumpărat două călătorii”, spune Marcel Ciolacu.

Premierul precizează că mai are „cel puțin încă o călătorie”.

„O să folosesc metroul. Sper să plec și cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Este normală abordarea, nu este una de imagine, de PR, cum se spune, e chiar una de normalitate”, ăîncheie Ciolacu.

Glasul Ploieștean

Next Post

Subiectele la Matematică - Evaluare Națională 2023 (Foto și Document .PDF)

mie iun. 21 , 2023
Elevii claselor a VIII-a susțin astăzi, 21 iunie, proba la Matematică din cadrul examenului de Evaluare Națională 2023. În spațiul public au apărut subiectele la Matematică de la Evaluare Națională. Pe Glasul Ploieștean avem broșura cu subiecte. Ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale 2023, cea la pentru clasa a […]

Citește și: