Victorie a salariaților Consiliului Județean Prahova în fața noii conduceri! Tribunalul Prahova a suspendat hotărârea de restructurare a organigramei

2

Un prim pas în favoarea angajaților Consiliului Județean Prahova afectați de disponibilizări a fost făcut, în această dimineață!

Completul de judecată al Secției a II-a civile și contencios administrativ din cadrul Tribunalului Prahova a admis cererea depusă de un prim grup de salariați ai Consiliului Județean Prahova, prin care s-a solicitat suspendarea actului administrativ de reorganizare a instituției.

Astfel, conform soluției, instanța a admis „cererea având ca obiect suspendare executare act administrativ și, în consecință: Dispune suspendarea executării Hotărârii de Consiliu Județean Prahova nr. 140/13.11.2020 până la pronunțarea instanței de fond asupra acțiunii în anularea acesteia. Executorie de drept. Cu recurs în termen de cinci zile de la comunicare”.

Practic, în acest moment, este suspendată de drept hotărârea adoptată de consilierii județeni PNL, USR-PLUS și PRO România, ceea ce înseamnă că nu se mai poate face niciun pas în direcția disponibilizării celor afectați de punerea în aplicare a HCJ 140/2020.

Tot practic, se îngheață orice decizie internă cel puțin până la judecarea recursului sau până la anularea actului administrativ atacat. Astfel, inclusiv emiterea preavizelor pregătite pentru zeci de angajați ai Consiliului Județean nu mai poate fi pusă în aplicare.

Iulian Dumitrescu, noul șef al Consiliului Județean Prahova, ar trebui să își facă probleme, pentru că vor urma și procese civile în care oamenii dați afară pe criterii numai de el știute vor cere despăgubiri imense, în special cei care și-au pierdut posturile ca urmare a noii organigrame! În plus, există funcționari publici de conducere care s-au transferat, deja, înainte de a primi înștiințări de preaviz sau de numire pe alte posturi necorespunzătoare pregătirii lor profesionale!

Text preluat prahovainfo.ro

Glasul Ploieștean

2 thoughts on “Victorie a salariaților Consiliului Județean Prahova în fața noii conduceri! Tribunalul Prahova a suspendat hotărârea de restructurare a organigramei

Comments are closed.

Next Post

Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020

mie dec. 16 , 2020
Cine este marele câștigător de la Chefi la cuțite 2020, sezonul 8. În această seară a avut loc mare finală, iar lupta a fost una strânsă între Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru. Emisiunea de la Antena 1, Chefi la cuțite 2020, a ajuns la final, iar marele câștigător […]

Citește și: