VIDEO – Două autoturisme avariate în Ploiești de un copac rupt din cauza zăpezii


Un copac care s-a prăbușit a provocat pagube în Ploiești. Două autoturisme care erau parcate au fost avariate.

Pompierii militari au fost solicitați prin serviciul unic 112 să intervină după ce un copac, din cauza zăpezii, a căzut peste două autoturisme. Incidentul a avut loc pe strada Domnișori din Ploiești, la fața locului deplasându-se un echipaj ISU Prahova pentru a degaja copacul căzut peste cele două mașini.

Potrivit primelor date, autoturismele erau parcate și, din fericire, nu au existat victime.

Am sunat la 112, a venit un echipaj de pompieri care a tăiat crengile și a degajat copacul căzut. În continuare o să mă adresez celor de la SGU Ploiești să văd dacă au asigurare pentru a-mi repara mașina. Dacă nu au, o să mă îndrept, pe calea legală, în instanță, împotriva Primăriei Ploiești. Într-adevăr, există o solicitare către SGU Ploiești pentru toaletarea pomilor din zonă încă de anul trecut, însă vecinii mei nu au fost de acord să semneze tabelul solicitat de SGU Ploiești. Prin urmare, conform procedurilor, SGU nu a putut interveni.” – a declarat în exclusivitate pentru Glasul Ploieștean Croitoru Cristian, unul dintre cei doi păgubiți.

Din informațiile glasulploiestean.ro SGU Ploiești nu are asigurare pentru astfel de evenimente, proprietarii mașinilor avariate urmând să-și repare mașinile pe cheltuiala proprie, iar apoi să-și recupereze banii de la Primăria Ploiești în urma unei decizii judecătorești.

 


Glasul Ploieștean

Next Post

Cazierul judiciar se poate obține acum online și gratuit. Poate fi descărcat de pe două platforme, 24/24

mie feb. 1 , 2023
Certificatul de cazier judiciar poate fi obținut online, începând de astăzi, 1 februarie 2023, prin două platforme puse la dispoziție de autorități. Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Ministerul Afacerilor Interne au operaționalizat proiectul pilot privind eliberarea certificatelor de cazier judiciar în sistem electronic. Începând de astăzi, 1 februarie, versiunea pilot […]

Citește și: