Președintele ales al Consiliului Județean Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, validat de Tribunalul Prahova


Tribunalul Prahova a admis cererea de validare a mandatului pentru Virgiliu Daniel Nanu, președintele ales al Consiliului Județean Prahova.

Admite cererea formulată de Biroul Electoral Central Judeţean nr.31 Prahova, cu sediul în Ploieşti, B-dul Republicii, nr. 2-4, judeţul Prahova. Validează în funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova pe domnul NANU VIRGILIU – DANIEL, membru al Partidului Social Democrat la alegerile locale din data de 09.06.2024. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică, cerere care se depune la Curtea de Apel Ploiești. Prezenta încheiere se comunică de îndată Prefectului Județului Prahova şi Secretarului General al Județului Prahova, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 30.09.2024.

Glasul Ploieștean

Next Post

Alegeri prezidențiale 2024. Cine și-a depus candidatura și când vor fi validați candidații?

Dum oct. 6 , 2024
Ieri, 05.10.2024, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru funcția de președinte al României. Cel mai târziu la data de 5 octombrie, ora 24:00, s-au depus candidaturile la prezidenţiale; au intrat în cursa electorală reprezentanţi ai partidelor politice, alianţelor politice, alianţelor electorale, organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, dar […]

Citește și:

Donează!


Susține publicația Glasul Ploieștean accesând link-ul
Vă mulțumim!

This will close in 20 seconds