Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 10. Cine primește marele premiu în 2022


Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 10. În 2022, chefii sărbătoresc zece ani de prietenie, dar și de rivalitate la bancurile de lucru din platoul celui mai longeviv cooking show din România. 

După un lung șir de audiții și două probe dificile de bootcamp, chefii i-au ales pe acei concurenți care i-au convins că merită un loc într-una din cele trei echipe.

Sezon 10 Chefi la Cuțite

Chefi la Cuțite a ajuns la sezonul 10, unul aniversar, așa că pretențiile chefilor sunt din ce în ce mai mari. S-a anunțat un “sezon de 10”, plin de răsturnări de situație, asta și datorită amuletelor câștigate de cei trei bucătari în etapa audițiilor.

Sezonul 10 este unul strălucitor, așa că nici tunicile nu puteau face notă discordantă. Chefii au cuțite și mai ascuțite, iar battle-urile se dau între aur alb – reprezentată de echipa lui Sorin Bontea, aur galben – culoarea echipei lui Cătălin Scărlătescu și aur roz – ce i-a revenit lui Florin Dumitrescu.

Odată ajunși în echipe, lupta s-a întețit și toți speră un singur lucru: să pună mâna pe trofeul Chefi la Cuțite, dar și pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Rândurile se strâng, încet, încet și, deși mai e mult până la finalul competiției, toți se întreabă cine va fi câștigătorul sezonului 10. Pe grupurile de Facebook ale emisiunii se vehiculează deja numele marelui câștigător din 2022. Rămâne de văzut dacă pronosticurile se vor adeveri.

Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 10

Potrivit surselor Glasul Ploieștean, Gabriel Drăgușanu este cel care va pune mâna pe marele premiu în sezonul 10 Chefi la Cuțite.

Chiar dacă ploieșteanul nostru Ahmad Daas, administratorul shaormeriei Jerusalema, a ieșit din competiție, iar aseară cel de-al doilea  ploieștean rămas în concurs, Gheorghe Nicolae, alias Gigi Burger, a obținut 15 puncte trecând în bettle-ul următor, acesta urmând să ajungă până în semifinale, Gabriel Drăgușanu va fi marele câștigător al trofeului sezonului 10 și celor 30.000 de euro puși în joc.

Acum, nu ne rămâne decât să sperăm ca sursele noastre să nu ne fi dat informații eronate, iar de acest lucru ne vom convinge odată cu derularea emisiunii.

Gabriel Drăgușanu are 36 de ani, vine din Germania și este bucătar. Concurentul i-a luat prin surprindere pe jurați cu o poveste de viață neașteptată, dar și cu rețeta sa deosebită de salată orientală cu caracatiță.

Gabriel Drăgușanu și-a stăpânit cu greu lacrimile la aflarea veștii că merge mai departe în echipa lui chef Sorin Bontea. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit cu lacrimi în ochi că totul i se datorează soției sale, care l-a motivat în fiecare clipă.

“Chefi la cuțite” este un show culinar difuzat de Antena 1 din 2016. Încă de la lansare, juriul a fost format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea a fost moderată de Gina Pistol vreme de 8 sezoane, în cel de-al 9-lea sezon fiind înlocuită, pe perioada maternității, de Irina Fodor.

Glasul Ploieștean

Next Post

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare în dosarul de mituire a polițiștilor

vin nov. 18 , 2022
Tribunalul Bucureşti a decis, joi, condamnarea cântăreței Lidia Buble la un an de închisoare cu suspendare și efectuarea a 90 de zile muncă în folosul comunităţii. Artista a fost trimisă în judecată, în noiembrie 2021, de procurorii DIICOT Ploiești, într-un dosar în care vedeta este acuzată de dare de mită. […]

Citește și: