A se evita restaurantul Mesopotamia din Ploiești Shopping City


Ca urmare a sesizării unui consumator, comisari din cadrul Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova au desfășurat o acțiune de control la centrul comercial Ploiești Shopping City, privind verificarea zonelor de depozitare și de aprovizionare cu produse alimentare in zona food.

1.La operatorul economic SC Set Corporation SRL (restaurant Mesopotamia) s-a constatat că in depozitul-frigorific nu se respectau condițiile de depozitare, existând produse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrității acestora; s-a constatat existența unor obiecte străine, depozitate in spațiul respectiv – anvelope, tomberon gunoi, paleți din lemn. S-a dispus oprirea temporară a activității in depozitul frigorific până la remedierea deficiențelor, aplicându-se 1 amenda in valoare de 10000 lei.

2. SC Ploiesti Shopping City SRL: au fost constatate deficiențe pe fluxul destinat aprovizionării operatorilor economici din zona food, astfel:
-lift de aprovizionare extrem de murdar, cu strat grosier de mizerie in zona podelei, și a usilor de acces.
-cale de acces si transport produse neiginenizat, cu prezență de resturi de deșeuri, porțiuni din paviment cu gresie spartă sau lipsă, pereți murdari, deteriorați , cu exfolieri ale zugrăvelii.
S-a dispus oprirea temporară a serviciilor de aprovizionare in zona respectivă, până la remedierea deficiențelor, aplicându-se 1 amendă in valoare de 20000 lei.

Sursa: Facebook Ion Iordăchescu

Comisar șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia

Glasul Ploieștean

Next Post

Ploieștiul nu a primit niciun ban de la Guvern din fondul de rezervă bugetară. Vezi cât a primit fiecare primărie din județ

joi oct. 27 , 2022
Guvernul a alocat, ieri, suma de 726.600.000 de lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru 3.080 de unități administrativ-teritoriale din întreaga țară, printre care se regăsesc și aproape toate localitățile prahovene. Prin proiectele de hotărâre transmise de prefecturi, s-au solicitat sume pentru unitățile administrativ-teritoriale pentru care nu a fost posibilă, […]

Citește și: