România s-a calificat la EURO 2024! ”Tricolorii”, pe primul loc în grupă. Sărbătoare pe Arena Națională


A fost sărbătoare pe Arena Națională. Peste 50.000 de fani au celebrat alături de tricolori calificarea la Euro 2024.

Jucătorii au fost susținuți din tribune de premierul Marcel Ciolacu, de Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, dar și de președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Prezența la turneul final a venit și după o victorie mare în fața favoritei grupei, Elveția. Acest succes îi asigură naționalei României un loc în a doua urnă valorică la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024.

Peste 50.000 de români au cântat imnul național înainte de marele duel, România-Elveția.

”Un meci extraordinar. Este un nou început!”, a declarat Marcel Ciolacu imediat după meci.

În fața unui public entuziasmat, tricolorii au învins Elveția cu scorul de 1 – 0. Golul lui Alibec a făcut ca România să încheie grupa preliminară, neînvinsă, pe prima poziție, cu 22 de puncte.

”Mă bucur foarte tare pentru băieți. A fost greu și astăzi, dar important este că au câștigat și s-au menținut pe primul loc”, a spus Ionuț Lupescu.

Echipa națională antrenată de Edi Iordănescu s-a calificat la Campionatul European din vara anului următor.

Glasul Ploieștean

Next Post

S-a redeschis Bulevardul Independenței din Ploiești după lucrările de modernizare

mie nov. 22 , 2023
Municipalitatea ploieșteană deschide traficul rutier pe Bulevardul Independenței. [playht_player width=”100%” height=”90px” voice=”ro-RO-EmilNeural”] Comisia   Municipală   pentru   Transport   și   Siguranța   Circulației a aprobat, deschiderea traficului rutier pe Bulevardul Independenței, începând cu data de 22.11.2023, ora 00.00, astfel: se va circula în dublu sens, pe 4 benzi de circulație (2 benzi/sens), de la Gara de […]

Citește și: