Accident între un autobuz al TCE și un autoturism la intersecția dintre străzile Găgeni și Radu de la Afumati din Ploiești


În accident au fost implicate un autobuz TCE, în care se afla doar soferul, și un autoturism în care se aflau 2 ocupanți. În urma impactului, au rezultat doua victime, ambii ocupanți ai autoturismului: femeie, aprox 42 ani cu TCC si TTA și femeie, aprox 53 ani cu TT. Ambele transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Forte alocate: o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, o femeie în vârstă de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Găgeni la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autobuz TCE, care nu avea călători.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a unei pasagere în vârstă de 54 de ani.

Negativ alcool.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Glasul Ploieștean

Next Post

Atac armat în cartierul Enăchiță Văcărescu, joi seara. Un tânăr a ajuns la spital cu tăieturi de cuțit.

vin sept. 8 , 2023
Joi seară, în fața unui supermarket din cartierul Enăchiță Văcărescu, un tânăr de 29 de ani a fost atacat de doi indivizi și rănit cu un cuțit. Altercația a avut loc pe fondul unei datorii pe care victima o avea la cei doi agresori. „La data de 7 septembrie a.c., […]

Citește și: