VIDEO: Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea. Emisiune online – episodul 1


Liviu Dragnea și-a lansat duminică seara propriul canal culinar pe YouTube, „Bucătăria de acasă”. Fostul lider PSD a gătit într-un videoclip de 13 minute și la final a spus despre preparatul pregătit de el: „Este nemaipomenită! Cum făcea mama”

Într-un reel pe contul de Facebook, cu câteva ore mai devreme, Dragnea a anunțat lansarea canalului culinar și a spus: „A venit vremea să începem să mâncăm sănătos”.

Pe YouTube, Dragnea a precizat că tot ce va prezenta pe acest canal „va fi mâncare fără gluten” și „doar din ingrediente sănătoase și românești”.

„Bun venit la Bucătăria de acasă. Pentru cei foarte puțini care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete de mâncare, rețete ușoare și, foarte important, foarte gustoase, și foarte sănătoase. Azi vă prezint o rețetă de mâncare foarte simplă, doar foarte bună, de fasole galbenă păstăi”, a spus Dragnea la începutul filmării.

Fostul lider PSD era îmbrăcat într-o cămașă bleu deschis și peste ea a purtat un șorț negru de bucătar. După ce prezintă ingredientele pentru mâncarea aleasă, Dragnea începe să gătească: „Prima dată o să tocăm ceapa. Eu, am mai spus, prima dată iau o gură de apă, ca să nu plâng în fața dumneavoastră”.

În timp ce toacă morcovul, Dragnea explică beneficiile fasolei galbene păstăi: „E bogată în fier. Are vitamina A, vitamina C, cantități foarte mari, potasiu, acizi grași, omega 3. Ajută la scăderea colesterolului, previne anumite forme de cancer, conține, de asemenea, și mangan, care este foarte bun pentru creșterea activității hormonale, ajută fertilitatea la bărbați și la femei previne pierderea sarcinii”.

În momentul când adaugă verdeață, pătrunjel și mărar în mâncarea de fasole, Dragnea a povestit cum l-a convins mama lui să accepte verdeața în ciorbe: „Odată m-a lăsat nemâncat și de atunci mănânc verdeață”. La final, Liviu Dragnea își laudă preparatul și anunță un nou episod în care va găti. Filmul de 12 minute postat pe canalul unde Dragnea are 1520 de urmăritori a strâns peste 52785 de vizualizări în 24 ore.

Glasul Ploieștean

Next Post

Anunț public privind depunerea solicitării pentru emiterea acordului de mediu

vin apr. 7 , 2023
Anunț public privind depunerea solicitării pentru emiterea acordului de mediu. S.C. LIFTING PROFESIONAL S.R.L. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “REALIZARE UMPLUTURI PENTRU ADUCEREA TERENULUI LA COTĂ A TERENULUI” propus a fi amplasat în comuna Târgșoru Vechi, Str. D.E. 52. Informatiile privind […]

Citește și: