Atac armat în cartierul Enăchiță Văcărescu, joi seara. Un tânăr a ajuns la spital cu tăieturi de cuțit.


Joi seară, în fața unui supermarket din cartierul Enăchiță Văcărescu, un tânăr de 29 de ani a fost atacat de doi indivizi și rănit cu un cuțit.

Altercația a avut loc pe fondul unei datorii pe care victima o avea la cei doi agresori.

„La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că prietenul acesteia ar fi fost agresat fizic de către două persoane cunoscute.

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 29 de ani în timp ce se afla în fața unui supermarket din cartierul Enăchiță Văcărescu (strada Malu Roșu), la un moment dat ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înțepător de către un alt bărbat în vârstă de 33 de ani, pe fondul unei datorii a unei sume de bani.

Tot din verificări a reieșit că, incidentul s-ar fi continuat în incinta unei parcări auto din zonă, la care au mai fost implicate alte 3 persoane, cu vârstele de 25, 27 și respectiv 43 de ani.

În urma altercației, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În continuare polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești efectuează verificări în vederea depistării a două persoane implicate, fiind vorba de doi bărbați cu vârstele de 33 și 43 de ani, din orașul Băicoi, respectiv municipiul Ploiești.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Glasul Ploieștean

Next Post

Șofer testat pozitiv cu canabis în cartierul Mihai Bravu

sâm sept. 9 , 2023
Un bărbat a fost oprit în trafic și testat cu drugtest. Rezultatul a fost pozitiv. În cursul serii trecute, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce acționau pe stada Mihai Bravu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă […]

Citește și: