Incendiul de la sediul Vodafone (fost UPC) a lăsat clienții fără servicii de internet, TV și telefonie


Serviciile de internet și TV ale operatorului Vodafone (fost UPC) au picat complet marți seară în mai multe localități din Prahova. Abonații nemulțumiți din Ploiești și din alte zone ale județului nu au unde să reclame, pentru că nici serviciul Relații cu clienții nu mai este disponibil după ora 23.00. Chiar și înainte de încheierea programului, reprezentanții companiei Vodafone nu puteau fi contactați, liniile fiind permanent ocupate.

Ulterior, a apărut informația că în zona sediului Vodafone/UPC Ploiești, de pe strada Romană, pompierii au intervenit pentru stingerea a trei incendii puse intenționat.

Potrivit reprezentanților ISU Prahova, în jurul orei 22, a avut loc un incendiu de ghenă de gunoi, pe strada Romană din Ploiești. Acesta s-a materializat în trei focare: str. Romana, ghena UPC, ghena Romtelecom. Se pare că a fost o acțiune intenționată.

La fața locului se pare că incendiul care a provocat nemulțumirile clienților Vodafone (fost UPC) a fost în spatele clădirii, acolo unde se află generatorul electric.

Glasul Ploieștean

Next Post

Nouă minivacanță. Guvernul vrea să acorde liber și pe 2 decembrie, după Sfântul Andrei și Ziua Națională

mie ian. 19 , 2022
Guvernul vrea să decidă, miercuri, ca ziua de 2 decembrie 2022 să fie declarată zi liberă întrucât aceasta se situează între zilele nelucrătoare de sărbătoare legală și perioadele de repaus săptămânal. Cum anul acesta miercuri, 30 noiembrie, este Sfântul Andrei, iar joi, 1 decembrie, este Ziua Națională, Guvernul vrea să […]

Citește și: