Ahmad Daas, managerul restaurantului Jerusalem, aduce mai mulți concurenți de la Chefi la Cuțite în Ploiești pentru un Grill Party


Ahmad Daas, managerul restaurantului Jerusalem, aduce mai mulți concurenți de la Chefi la Cuțite în Ploiești, weekendul acesta, pentru un Grill Party.

Astfel, sâmbătă, 11 martie, între orele 18:00 – 22:00, clienții sunt așteptați la restaurantul Jerusalem din strada Trei Ierarhi (vis-a-vis de Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza), acolo unde mâncarea este pregătită ca în orient, ierburile și condimentele folosite, dar și lipsa sosurilor în abundență, precum și a cartofilor prăjiți pe care îi primești separat, îți dă senzația te afli într-o țară arabă.

Pentru sâmbătă seara, Ahmad Daas a pregătit un Grill Party, unde toate produsele (Burger, Roll, Bagheta, Pita, Musahab, Preparate tradiționale arăbești, Waffle Mingiute, Kunaffe) vor costa 10 lei / bucată (*în limita stocului disponibil) plus multe produse noi la grătar cu cărbuni.

Surprizele vor continua cu prezența unor foști concurenți ai sezonului 10 al emisiunii Chefi la Cuțite, alături de care Ahmad Daas a legat o prietenie „frățească”, printre care enumerăm: Florin Dragomir (cuțit de aur), Adrian Stroe (cuțit de aur), Gheorghe Nicolae (managerul restaurantului Gigi Burger din Ploiești), Titus Antonescu și nu în ultimul rând Mădălina Crețan (soția regretatului Darius Vlad Crețan – Nosfe).

Glasul Ploieștean

Next Post

Este oficial! Marian Copilu a semnat și a devenit noul investitor de la Petrolul

mie mart. 22 , 2023
La câteva zile după ce au ajuns la un acord verbal, cele două părți au pus pixul pe foaie, iar Copilu a devenit investitor al echipei ploieștene. Marian Copilu a semnat cu Petrolul Conform anunțului făcut de GSP.ro, Copilu a devenit membru în Consiliul Director, însă cuvântul său va avea cea […]

Citește și: