Este oficial! Marian Copilu a semnat și a devenit noul investitor de la Petrolul


La câteva zile după ce au ajuns la un acord verbal, cele două părți au pus pixul pe foaie, iar Copilu a devenit investitor al echipei ploieștene.

Marian Copilu a semnat cu Petrolul

Conform anunțului făcut de GSP.ro, Copilu a devenit membru în Consiliul Director, însă cuvântul său va avea cea mai mare greutate la echipa de pe Ilie Oană.

Rolul de președinte va fi menținut de Claudiu Tudor. În trecut, Copilu a mai îndeplinit același rol la CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Marian Copilu a plecat în octombrie 2022 de la Universitatea Craiova

Marian Copilu a activat până în luna octombrie a anului trecut la Universitatea Craiova, unde a stat aproximativ zece luni.

În momentul plecării din Bănie, Copilu își motiva decizia prin faptul că vrea să stea mai mult alături de familie.

Glasul Ploieștean

Next Post

Eveniment de amploare, organizat în Parcul „Constantin Stere” Bucov. Se împlinesc 105 ani de la Unirea Basarabiei cu patria-mamă

mie mart. 22 , 2023
Prahova sărbătorește împlinirea a 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România, eveniment inițiat de Societatea Cultural-Istorică „Mihai Viteazul” (SMV) Ploiești. Sute de participanți sunt așteptați pe 26 martie, în Parcul „Constantin Stere” Bucov, pe Aleea Făuritorilor României Mari, acolo unde vor avea loc o serie de manifestări dedicate celebrării […]

Citește și: