Începe construcția primului lot din autostrada Ploiești – Buzău


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat începerea lucrărilor la primul lot al autostrăzii Ploiești – Buzău pe data de 22 august. Contractul are o valoare de 1,46 de miliarde de lei (fără TVA) și este finanțat prin PNRR.

”Din 22 august începe construcția pe Lotul 1 ! CNAIR a dat astăzi Ordinul de începere a lucrărilor pe lotul Dumbrava – Mizil, cu o lungime de 21 de km” a fost anunțul lui Grindeanu pe Facebook.
Ministrul a precizat că asocierea de constructori români și italieni are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor care includ 14 poduri și un pasaj cu lungimea de 550 m.
Autostrada Ploiești-Buzău este prima secțiune a Autostrăzii care va asigura legătura dintre Muntenia și Moldova (A7).

Glasul Ploieștean

Next Post

Artişti din toate colţurile lumii vor picta 1800 de metri pătraţi din mai multe locaţii ale municipiului Ploieşti, în cadrul festivalul „Artown Festival“

joi aug. 11 , 2022
27 de artişti din România, Italia, Republica Moldova, Finlanda, Ucraina, Peru şi Germania participă la festivalul de artă stradală „Artown Festival”, în Ploieşti. Tema festivalului se axează şi pe sustenabilitate, iar conceptele alese să facă parte din Artown atrag atenţia asupra obiectivelor de dezvoltare durabilă propuse de ONU. „Este timpul […]

Citește și: