Candidat-surpriză al Alianței Dreapta Unită la alegerile pentru președintele Consiliului Județean Prahova


În urma negocierilor de la București pentru stabilirea candidaților Alianței Dreapta Unită (ADU) în teritoriu la care au participat cei trei președinți ai partidelor care formează alianța electorală, Ludovic Orban (Forța Dreptei), Eugen Tomac (PMP) și Cătălin Drulă (USR) a fost nominalizat și candidatul la președinția Consiliului Județean Prahova.

În urma conferinței de presă susținută de Cristian Apostol (USR) a fost anunțată candidatura unică a Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, președintele organizației Forța Dreptei Prahova, deputatul George Ionescu, iar pentru funcția de primar al municipiului Ploiești candidatura unică a Alianței Dreapta Unită în persoana lui Răzvan Enescu.

În aceeași conferință de presă a fost confirmată demisia din funcția de președinte al organizației USR Prahova a lui Bogdan Novac, actualul primar al orașului Breaza, funcția de președinte interimar fiind preluată de vicepreședintele USR Prahova – Felix Bulearcă.

În ceea ce-l privește, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a anunțat că nu se va regăsi pe listele Alianței Dreapta Unită la alegerile locale de anul acesta, dar nici pe listele altui partid, însă nu exclude o eventuală candidatură la alegerile parlamentare din toamnă.

Glasul Ploieștean

Next Post

Alianța USR - PMP - Forța Dreptei a fost respinsă de Biroul Electoral Central

lun mart. 18 , 2024
Biroul Electoral Central a respins înregistrarea alianței electorale Dreapta Unită, formată din partidele USR, PMP și Forța Dreptei, pentru alegerile din 9 iunie. Alianța Dreapta Unită (ADU) a încercat să se înregistreze la Biroul Electoral Central, deși PMP nu ar avea actele în regulă. Viorel Mocanu, reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central, […]

Citește și: