VIDEO: Bătaie ca-n filme la Profi – Malu Roșu. S-au lovit cu pumnii și picioarele pentru rândul la coadă


A fost bătaie ca în filme într-un supermarket din Ploiești, mai precis la Profi – Malu Roșu.

O ceartă dintre un bărbat și o femeie, pornită de la nerespectarea rândului la casa de marcat, s-a încheiat cu o bătaie în toată regula cu pumni și picioare, dar și cu spray lacrimogen.

Cea mai afectată a fost șefa de unitate care a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, însă totul a fost lovită de trei tineri, care veniseră în sprijinul femeii implicate în altercația verbală. Polițiștii sosiți la fața locului au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Doi dintre tinerii implicați, de 17 și 19 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Iată și comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova:

„La data de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești, în jurul orei 00.15, au fost sesizați de către o femeie despre faptul că în incinta unui supermarket din zona Malu Roșu are loc un conflict între mai multe persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, persoanele în cauză plecând după incident, din verificări, stabilindu-se faptul că pe fondul unui conflict spontan, generat de nemulțumirea privind nerespectarea rândului de la casa de marcat a izbucnit o altercație verbală între un bărbat și o femeie care nu ar fi respectat ordinea.

În sprijinul femeii, au intervenit patru persoane, dintre care trei tineri cu vârste între 15 și 19 ani.

Pentru aplanarea conflictului, șefa de tură a magazinului ar fi fost lovită cu palmele și picioarele de către tinerii în cauză, iar un altul ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen în direcția acesteia, tulburând ordinea și liniștea publică.

În continuare, polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării și depistării persoanelor bănuite de comiterea faptelor, iar ieri, 25 septembrie a.c., cei trei tineri cu vârstele de 15, 17 și 19 ani, din Ploiești au fost depistați și conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi tineri cu vârstele de 17 și 19 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cu privire la minorul în vârstă de 15 ani, acesta urmează a fi expertizat în vederea stabilirii discernământului.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.”

Glasul Ploieștean

Next Post

Schengen - Ciolacu: "Cât timp sunt prim-ministru nu o să accept ca premierul Austriei să fie ipocrit și să umilească România"

mie sept. 27 , 2023
Premierul Marcel Ciolacu a vorbit într-o emisiune televizată despre intrarea României în Schengen și despre atitudinea cancelarului austriac în acest caz, și a confirmat că țara noastră blochează accesul unor ofițeri austrieci la reuniunile NATO. „Ai drept de veto, dar trebuie să-l justifici”, a spus premierul, care a adăugat că […]

Citește și: