Ce măsuri au fost luate față de salariații SGU Ploiești în urma percheziţiilor de ieri în cazul de luare de mită


Patru persoane au fost puse sub control judiciar, în urma percheziţiilor de marţi la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită.

„În urma percheziţiilor (…) au fost descoperite şi ridicate mijloace materiale de probă, respectiv un hard disk extern, două aparate foto, precum şi înscrisuri despre care există suspiciuni că au fost folosite în activitatea infracţională”, precizează IPJ Prahova.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, faţă de patru bărbaţi, cu vârste între 41 şi 54 de ani.

Menționăm că pe durata anchetei, cei patru salariați au fost mutați de conducerea SGU Ploiești la compartimentul Spații Verzi.

Glasul Ploieștean

Next Post

Evaluare Națională 2023. Subiectele la română primite astăzi și baremul de corectare

lun iun. 19 , 2023
Examenul de Evaluare Națională 2023 a început astăzi, 19 iunie, cu proba de română, iar pentru rezolvarea subiectelor elevii au avut alocate 120 de minute. Baremul la română la Evaluarea Națională 2022 a fost publicat Baremul la română a fost publicat de Ministerul Educației, iar elevii pot afla cum se […]

Citește și: