Codrin Ştefănescu către ministrul apărării: Pe haştagişti, rezişti, trotinetari, pensaţi şi pe sclifosiţii de la multinaţionale îi chemaţi la mobilizare?


Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu se întreabă, într-o postare pe Facebook, dacă în contextul tensiunilor de la graniţa ucraineano-rusă şi a demersului privind mobilizarea rezerviştilor armatei române, vor fi chemaţi şi „haştagiştii, reziştii şi mitingiştii de profesie”.

„Am câteva intrebāri pentru Vasile Dâncu de la Apārare! Am vāzut cā ați început mobilizarea rezerviștilor și ați început cu noi, cei care ne-am fācut armata la termen. Dar ce faci cu reziștii? Cu trotinetarii, pensații, mitingistii de profesie? Sunt și ei mobilizați? Pe Cioloș îl mobilizați? Pe Bulai, Rareș Bogdan, Barna, āstia vor fi mobilizați și ei? Pe sclifosiții de la multinaționale, cu rucsacelul lor in spate și cu luminițele lor la telefoane, ii mobilizați și pe ei? Rāspundeţi românilor la aceste intrebāri, pentru cā vor sā știe exact!”, scrie Ştefănescu pe Facebook.

Glasul Ploieștean

Next Post

Noi detalii din ancheta de la Primăria Generală a Capitalei. Ce au descoperit procurorii DNA în biroul lui Nicuşor Dan

joi ian. 27 , 2022
Apar noi detalii în urma percheziţiilor făcute de procurorii anticorupţie în biroul lui Nicuşor Dan. Se pare că 26 de consilieri ai edilului ar fi fost angajaţi fictiv la primărie, aceştia lucrând, de fapt, în altă parte. Noi detalii din ancheta de la Primaria Generala a Capitalei, oferite miercuri seară […]

Citește și: