Concert de colinde Paula Seling, pe 7 decembrie, la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești


Deși mai avem aproape două luni până la Sărbătorile de Iarnă, cine dorește să asculte, pe 7 decembrie, începând cu ora 20:00, colinde cântate de Paula Seling, trebuie să își procure din timp biletele la concert.

La categoria VIP mai sunt doar 17 bilete, deși costă 145 de lei bucata. Restul locurilor din sală, multe dintre ele deja ocupate, însă mai pot fi cumpărate, pentru 95 de lei, de pe www.iabilet.ro.

Crăciunul vine cu fericiri, cu nostalgie, cu un strop de liniște și cu bucuria de a fi alături de oamenii dragi. Ce poate fi mai plăcut în perioada Sărbătorilor decât să întrerupi nebunia pregătirilor cu o binemeritată pauză? Și ce poate fi mai relaxant și mai potrivit în această perioadă decât un concert de colinde? După un an greu avem nevoie cu toții de o resetare și de un fragment de alinare! Așa se face că Paula Seling v-a pregătit un spectacol de suflet, un concert special cu multe colinde, cântece de Crăciun și piese celebre. Concertul „Colindăm, Colindăm” va fi o reverie, o feerie a sărbătorii, prilej de a ne reîncărca bateriile și de a reasculta cântece de suflet, pline de emoție, de bucurie, pozitivitate și ritm. Simte atmosfera sărbătorilor de iarnă!”, ne îndeamnă încă de pe acum organizatorii concertului de colinde al Paulei Seling, care va avea loc miercuri, 7 decembrie, începând cu ora 20:00, la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești.

Preluare: ziarulprahova.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

I. L. Caragiale, imaginea unui bar din Barcelona. Chipul său apare și pe sticlele de alcool

mie nov. 2 , 2022
Chipul celui mai mare dramaturg român a devenit imaginea unuia dintre cele mai cunoscute baruri de cocktailuri din Barcelona. Localul Stravinsky este plin aproape în fiecare noapte de tineri, inclusiv mulţi români. La acest local de cocktailuri nu vom putea bea o bere, dar ne vom putea delecta cu cel […]

Citește și: