Directorul Complexului de Servicii Comunitare Fântânele este „aproape de oameni” și „împreună cu ei”


Directorul Complexului de Servicii Comunitare Fântânele, Georgiana Ardeleanu, este atât de implicat în activitatea sa, încât a decis să înregistreze un clip video, prin care să ridice moralul beneficiarilor din centru, deoarece aceștia, înainte de interdicțiile impuse prin ordonanțele militare, erau obișnuiți cu activități în comunitate.

Având în vedere că Georgiana Ardeleanu, directorul Complexului, este și consilier județean, din partea PSD, nu au întârziat reacțiile din partea presei ostile. 

Pe site-ul celor de la Libertatea.ro, încă din titlu (preluat parțial și de o publicație prahoveană) se poate observa că informația nu este tocmai în concordanță cu ceea ce se poate vedea în clipul prezentat pe același site. Directorul nu îmbrățișează mai mulți bătrâni, ci doar unul singur și niciun copil.

Georgiana Ardeleanu a explicat pentru Libertatea.ro, ce a stat la baza gestului făcut de aceasta și de salariații Complexului.

„Am vrut doar să le ridicăm moralul beneficiarilor. Nu m-am gândit că ar putea avea un impact negativ. Noi suntem complet izolați, nu avem contact cu exteriorul. Nimeni nu intră, nimeni nu iese din complex. În plus, nu avem cazuri confirmate aici, nu avem suspecți, purtăm măști de protecție și mănuși. Iar cu persoanele cu dizabilități este foarte greu să respecți distanțarea socială. Ele percep asta ca o respingere, spune Georgiana Ardeleanu.

Chiar și modul în care se face aprovizionarea, centrul având nevoie de alimente pentru prepararea hranei și alte consumabile, directoarea complexului spune că șoferii care aduc marfă poartă echipamente complete de protecție, iar mașina intră în curte pe un covor dezinfectant, produsele aduse în complex fiind ulterior dezinfectate de angajați.
„Noi avem, preventiv, și combinezoane, însă nu avem acum nici un motiv să le purtăm. E greu pentru un angajat să poarte acel combinezon întreaga zi. Iar noi nu suntem spital și, repet, nu avem nici măcar suspecți. Le verificăm temperatura tuturor de trei ori pe zi, afirmă Ardeleanu.

Nu putem să nu remarcăm faptul că cei de la Libertatea.ro sau cei care au preluat această știre, au politizat gestul directorului de la Complexului de Servicii Comunitare Fântânele, menționând că Georgiana Ardeleanu este și consilier județean de la PSD. Probabil ăsta este și unul din motivele acestui gest, PSD având în campaniile electorale trecute sloganul „Aproape de oameni, împreună cu ei!”, iar Georgiana Ardeleanu chiar a demonstrat prin fapte acest lucru.

Ne întrebăm de ce Libertatea.ro nu a observat același gest făcut chiar de medici într-unul din spitalele din SUA, Turcia, Spania sau chiar în spitalele din România (link AICI), sau în spitalele din Iran (link AICI), sau chiar în Wuhan, acolo de unde a început pandemia cu virusul COVID19 (link AICI).

Până una alta, felicitări întregii echipe manageriale de la Complexul de Servicii Comunitare Fântânele! Vă încurajăm ca pe viitor să mai aveți astfel de inițiative ce vin în sprijinul beneficiarilor Complexului!

Glasul Ploieștean

Next Post

VIDEO: Ultimele informații de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

lun apr. 27 , 2020
Într-o postare pe un site de socializare, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a prezentat situația reală de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu privire la numărul cadrelor medicale infectate/izolate, rezultatul celui de-al doilea test pentru o asistentă, acesta fiind negativ, precum și detalii despre cele trei persoane infectate […]

Citește și: