VIDEO: Ultimele informații de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești


Într-o postare pe un site de socializare, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a prezentat situația reală de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu privire la numărul cadrelor medicale infectate/izolate, rezultatul celui de-al doilea test pentru o asistentă, acesta fiind negativ, precum și detalii despre cele trei persoane infectate în stare critică ce trebuiau să ajungă de la Brașov la Ploiești.

Având în vedere speculațiile și informațiile incerte, generatoare de îngrijorare, prezente în conținutul anumitor știri și afirmații din mediile de socializare, simt nevoia să fac și câteva precizări pentru ca dumneavoastră, prahovenii, să aveți la dispoziție informații cât mai clare.” – a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Glasul Ploieștean

Next Post

VIDEO Școlile NU se mai redeschid! Ce excepții anunță Klaus Iohannis

lun apr. 27 , 2020
Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, după ședința de la Cotroceni, că școlile nu se vor mai redeschide până la toamnă, anunțând câteva excepții: „Anul școlar se va termina pe 12 iunie. Până atunci vor continua cursurile la distanță, mediile vor fi încheiate cu notele pe care le au acum. […]

Citește și: