Directorul DSP Prahova a demisionat. Doctorul Bogdan Nica ar putea să fie noul director


În plină epidemie de coronavirus, Dan Ioniţă, directorul DSP Prahova, a demisionat din. Surse din instituţie susţin că decizia este luată în urma numeroaselor probleme din judeţ în ceea ce priveşte sistemul de sănătate, probleme care au devenit vizibile în momentul apariţiei crizei coronavirusului.

Demisia lui Ioniţă a dat naştere unui adevărat scandal la Prefectura Prahova, oficialii instituţiei neştiind cum să gestioneze această problemă.

Vestea bună este că noul şef al DSP Prahova va fi medicul Bogdan Nica, cel care a mai condus instituţia în trecut.

Nica a fost preşedinte al ANPC şi fost secretar general al Ministerului Sănătăţii. În prezent este directorul Gărzii de Mediu Prahova.

Glasul Ploieștean

Next Post

Ludovic Orban: "Am discutat măsuri pentru a CREȘTE RISCUL de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților."

vin mart. 27 , 2020
Premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătații, Nelu Tătaru, au susținut o conferință de presă, unde au informat opinia publică despre prioritățile din perioada următoare. Premierul a susținut că principalul obiectiv al Guvernului este de a CREȘTE RISCUL de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților.  Cum?! „Am discutat […]

Citește și: