eMAG își bate joc de clienți în plină zi de black riday


Astăzi este black friday la eMAG, dar așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, eMAG își bate joc de clienți din ce în ce mai rău.

La o simplă căutare în lista de produse, putem observa „super-mega” reducerile de 1 ban sau 9 bani.

Astfel, o consolă SONY PlayStation 4 Slim cu extra controller este redusă de la mega-prețul de 1.799,99 lei la super prețul de 1.799,98 lei, deci avem o super-mega reducere de 1 BAN, iar o altă consolă de același model dar fără extra controller costă mai mult, iar reducerea este substanțial mai mare, prețul întreg fiind 2.099,99 lei redus la 2.099,90lei , aici având o reducere de 9 BANI.

Menționăm că același pachet, în perioada noiembrie-decembrie 2018, se putea achiziționa tot de la eMAG cu un preț mai mic decât astăzi.

„Mulțumim” eMAG pentru „mega” ofertele de astăzi cu ocazia black friday!

Glasul Ploieștean

Next Post

Viorica Dăncilă organizează o dezbatere la Palatul Parlamentului, cu o oră înainte de cea a lui Iohannis

mar nov. 19 , 2019
Candidata PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, organizează o dezbatere cu presa, marți, de la ora 18.00, la Palatul Parlamentului, chiar înaintea dezbaterii organizate de președintele Klaus Iohannis.  Anunțul apare în contextul în care Iohannis a refuzat ferm o confruntare față în față cu Dăncilă, preferând varianta unui dialog față-n față cu o […]

Citește și: