Mircea Geoană, secretarul General Adjunct al NATO și-a lansat cartea „Bătălia pentru viitorul României” la Ploiești


Sala plină de oameni din toate domeniile, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți.

Într-o atmosferă de zi de sâmbătă, cu oameni de toate vârstele, din toate domeniile, de la directori din administrația locală, jurnaliști, până la membri de partid de la toate  partidele importante, dar și oameni neafiliați politic sau administrației publice, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, și-a lansat cartea „Bătălia pentru viitorul României” la Ploiești.

Lansarea propriu zisă a fost mai mult o dezbatere la care Mircea Geoană a răspuns unui tir de întrebări legate de actuala criză geopolitică din Ucraina, despre viitorul României ca stat membru NATO, dar și despre cel mai mare exercițiu NATO de după Războiul Rece, ce va avea loc în Polonia, implicând aproximativ 90.000 de soldaţi.

S-au discutat teme interesante pentru politica României, dar și legate de politica externă, Mircea Geoană evitând să răspundă tranșant întrebărilor legate despre o posibilă candidatură a sa la preşedinţia României în toamna acestui an.

Spre uimirea celor prezenți, niciun lider politic local ori vreun parlamentar de Prahova nu a fost prezent la acest eveniment, ceea ce dă de înțeles că niciunul  nu a avut măcar mândria că România are un român ce ocupă această grea funcție la vârful NATO, cea de secretar general adjunct, dincolo de trecutul politic pe scena românească a lui Mircea Geoană.

De menţionat că prezenţa la Ploieşti a secretarului general adjunct al NATO a fost posibilă datorită conferenţiarului universitar Mihai Apostolache, unul dintre prietenii apropiați ai lui Mircea Geoană.

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Încă o dimineață cu nervi întinși la maxim în traficul din cartierul Enăchiță Văcărescu din Ploiești

lun ian. 22 , 2024
Așa cum Glasul Ploieștean a mai scris, în cartierul Enăchiță Văcărescu din Ploiești, în fiecare dimineață, participanții la trafic au nervii întinși la maxim. Ca și în celelalte dimineți, și în această dimineață, pe bucata de stradă de la intersecția str. Vitejilor cu str. Enăchiță Văcărescu până la intersecția str. […]

Citește și: