Imagini surprinzătoare. Omul lui Iohannis dansează cu familia vrăjitoarei Câmpina – VIDEO


Politica și magia lucrează foarte bine împreună. Ludovic Orban a fost surprins dansând cu familia vrăjitoarei Maria Câmpina, la un restaurant din București.

”Noi am sărbătorit ziua soțului meu la un restaurant în București. Domnul Orban se afla și el acolo la o altă petrecere. Când a început petrecerea peste noapte, am băut și am mâncat împreună. Ne-am unit cu toții la masă. Asta a fost situația. Atât a fost.

Am vorbit cu domnul Orban. Am discutat, am băut, am mâncat. În restaurant i-am făcut o binecuvântare și o rugăciune, să fie sănătos. Să aibe putere de muncă și să fie liniștiți. Au venit la mine mulți politicieni chiar și președinți de țară. Au fost și din altă țară. Eu fac doar bine la toată lumea. Politicienii vin cel mai des cu probleme legate de amantă”, a spus Maria Câmpina.

Sursa: antena3.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Comunicat de presă Vlad Cosma: SIIJ a confirmat că am avut dreptate. La DNA Ploiești s-au falsificat probe!

mar iul. 16 , 2019
Vreau sa multumesc, prin intermediul acestui comunicat de presa, tuturor celor care isi doresc o justitie curata ai celor care lupta pentru a dezvalui neregulile si metodele ilegale de lucru de la DNA Ploiesti. Totodata, multumesc tuturor institutiilor media care au prezentat in mod obiectiv si profesional situatia familiei mele […]

Citește și: