Imprimarea digitală pe sticlă, un concept tot mai folosit de designeri


Sticla printată, sau imprimarea digitală pe sticlă.

Imprimarea digitală pe sticlă este un proces tehnologic avansat utilizat pentru aplicarea de imagini, model sau text pe suprafața sticlei. Ca și altă metodă de imprimare se folosește o formă de grafică.

Imprimarea digitală pe sticlă a permis noi posibilități și îmbunătățiri în decorarea sticlei, cum ar fi un nivel ridicat de personalizare, transluciditate și control opacitate.

Imprimarea digitală cu cerneluri UV, realizată pentru scopuri decorative, funcționale și de mediu, reprezintă un nou set de provocări abordate prin inovații tehnologice. La nivelul cel mai avansat, imprimantele digitale pentru sticlă, cernelurile și programele de procesare a graficii sunt complet corelate între ele și fiecare contribuie la progresele generale în procesul de imprimare digitală pe sticlă.

Sistemul celor 3 componente permite un control și flexibilitate asupra aplicării cernelurilor UV. Transparenta și nivelurile de transluciditate și opacitate pot fi manipulate cu precizie. Există un nivel ridicat de control asupra potrivirii culorilor; în același timp pot fi imprimate mai multe culori.

În Ploiești, și nu numai, se pot achiziționa la prețuri de producător astfel de produse, de la Remar Global Glass, societate locală, cu puncte de lucru în Ploiești și Cluj Napoca.

Pentru comenzi și detalii comenzi:

0767 490 113
Informații tehnice și contabilitate:

0244 520 826

Email: remarglobalglass@gmail.com

Programul de lucru
Luni-Vineri: 0900 – 1700
Sâmbăta: 0900 – 1400
Duminica: închis

Glasul Ploieștean

Next Post

Servicii all inclusive la Hotel Best Ploiești, locul ideal pentru ploieșteni, dar și pentru turiști (P)

mar iul. 25 , 2023
Ce înseamnă conceptul de „servicii all inclusive”? Când spui „all inclusive” te duce cu gândul la tipul de masă pe care marile lanțuri hoteliere le oferă când pleci în vacanță, însă abordarea „serviciilor” de tip „all inclusive” se referă la ceea ce-ți poate oferi o locație, de la restaurant pentru […]

Citește și: