Strada din Ploiești care dă bătăi de cap șoferilor. Soluție există!

1

Strada din Ploiești care dă bătăi de cap tuturor șoferilor care o tranzitează – Enăchiță Văcărescu.

Strada Enăchiță Văcărescu din Ploiești este cea care face legătura între strada Malu Roșu și Gheorghe Grigore Cantacuzino.

În fiecare dimineață se creează ambuteiaj în cei 50m de stradă unde nu se respectă semnele rutiere, mai precis de la intersecția străzilor  Malu Roșu cu Enăchiță Văcărescu până la intersecția străzilor Vitejilor cu Enăchiță Văcărescu.

Această bucată din strada Enăchiță Văcărescu (aproximativ 50m) este prevăzută cu indicatorul rutier de oprirea interzisă, dar și cu indicatorul adițional de ridicare a autovehiculelor oprite și/sau staționate neregulamentar (așa cum reiese din imagini).

Dimineața e teroare. Nimeni nu respectă nimic. Se blochează tot. Unii vin dinspre Malu Roșu, alții dinspre Vitejilor. Se circulă la mica înțelegere, atunci când există înțelegere. Toți sunt grăbiți, iar uneori încep să se claxoneze unii pe alții, ba chiar ajung să se înjure. Ar trebui luate măsuri în această zonă.” ne-a relatat un locuitor care locuiește într-unul din blocurile aflate pe acest tronson de stradă.

Soluția locuitorilor din zonă este ori să se respecte indicatoarele rutiere (ceea ce ar însemna intervenția Poliției și SGU Ploiești pentru a ridica mașinile parcate neregulamentar), în acest caz s-ar circula pe două benzi, ori să se introducă sens unic pe această bucată de stradă, dinspre strada Vitejilor spre strada Malu Roșu.

Rămâne de văzut ce măsuri vor adopta cei care sunt membri ai Comisiei municipale pentru transport și siguranța circulației.

Așteptăm un punct de vedere din partea Primăriei Ploiești, Poliției Locale Ploiești și SGU Ploiești.

Glasul Ploieștean

One thought on “Strada din Ploiești care dă bătăi de cap șoferilor. Soluție există!

Comments are closed.

Next Post

”Lupii Galbeni” au făcut spectacol în Bănie. Universitatea Craiova - Petrolul 1-3

Dum oct. 22 , 2023
Petrolul a făcut spectacol în Bănie și a învins-o cu scorul de 3-1 pe Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga României. Universitatea Craiova – Petrolul 1-3. ”Lupii Galbeni” s-au distrat în Bănie ”Lupii Galbeni” au început mai bine partida și Musi puteau marca în minutul 4. Oltenii […]

Citește și: