Servicii all inclusive la Hotel Best Ploiești, locul ideal pentru ploieșteni, dar și pentru turiști (P)


Ce înseamnă conceptul de „servicii all inclusive”?

Când spui „all inclusive” te duce cu gândul la tipul de masă pe care marile lanțuri hoteliere le oferă când pleci în vacanță, însă abordarea „serviciilor” de tip „all inclusive” se referă la ceea ce-ți poate oferi o locație, de la restaurant pentru masă, sală de conferințe, salon pentru evenimente (nunți, botezuri, onomastice, parastase) și până la camere în regim hotelier.

Hotel Best

În Ploiești, Hotel Best oferă aceste „servicii all inclusive” la un nivel ridicat, atât pentru publicul ploieștean, cât și pentru turiștii aflați în tranzit prin orașul nostru, oameni de afaceri cu activități în Ploiești, echipe de fotbal aflate în deplasare etc.

Inaugurat în 2008, Hotel Best*** este situat în zona de lux a orașului Ploiești, fiind conceput pentru a satisface exigentele maximului confort asigurându-le potențialilor clienți o gamă largă de servicii la nivelul maxim de calitate.

HOTEL BEST a traversat un amplu proces de modernizare, extindere și redecorare, finalizat la începutul anului 2015, cu o recepție nouă, unde marmura, granitul și onyx-ul, evidențiate artistic de iluminatul modern și echipamentele de ultimă generație, redefinesc conceptul de “design & hotel” sub același acoperiș.

Hotel Best Ploiești dispune de 42 camere și 3 apartamente, ce reprezintă confortul absolut, luxul prezent până la cel mai mic detaliu.

Saloanele pentru evenimente

Cele două saloane de evenimente, Diamond și Classic, sunt moderne și complet utilate cu sistem de climatizare și ventilație, echipamente audio-video, flipchart, white board, videoproiector, ecran de proiecție si consumabile, internet prin sistem Wi-Fi de mare viteză.

Cu posibilitate de aranjare în multiple moduri, dotat cu mobilier modular si echipamente mobile, salonul Diamond găzduiește cu success evenimente de mare amploare, asigurând confortul prin climatizare pe 4 zone, garderobă și lobby, având o capacitate de până la 320 de locuri.

Sala Classic este ideală pentru evenimente de orice gen, având posibilitatea amenajării în format “U”, classroom, theatre sau cinema, cu o capacitate de până la 100 de locuri.

Pentru evenimente de tip mese festive, nunți, botezuri, petreceri private, cocktailuri, precum și orice serviciu de catering, pe lângă cele două saloane, mai există și salonul Best, cu o capacitate de 150 locuri.

Bistro – terasă în aer liber și interior

În serile călduroase, dar și în sezonul rece, la Bistro Best de poți delecta cu băuturi fine și rafinate, gustând preparate de la cele tradiționale până la pizza, pește, fructe de mare și pastele xtraordinare, cum doar bucătarii de la Bistro Best le prepară.

Toate aceste „Servicii all inclusive” le puteți găsi în B-dul Republicii nr. 154, cartier Albert, Ploiești, program zilnic – 09:00 AM – 12:00 PM.
Pentru rezervări puteți suna la numerele de telefon: 0755.124.031 (hotel) sau 0747.081.818 (restaurant/saloane).
Puteți scrie și la best@hotelbest.ro

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Ponta, alături de Ciolacu la un eveniment în Tulcea. Revine fostul premier în PSD?

lun iul. 31 , 2023
Victor Ponta, fost premier și lider al PSD, a fost alături de Marcel Ciolacu, actualul prim-ministru și președinte al social-democraților, la Tulcea, în urma unei invitații a președintelui Consiliului Județean, Horia Teodorescu, la un eveniment organizat vineri, prin care s-a marcat inaugurarea Modernizării Portului Tulcea (faleza Ivan Patzaichin). Fostul deputat […]

Citește și: