Încă o dimineață cu nervi întinși la maxim în traficul din cartierul Enăchiță Văcărescu din Ploiești


Așa cum Glasul Ploieștean a mai scris, în cartierul Enăchiță Văcărescu din Ploiești, în fiecare dimineață, participanții la trafic au nervii întinși la maxim.

Ca și în celelalte dimineți, și în această dimineață, pe bucata de stradă de la intersecția str. Vitejilor cu str. Enăchiță Văcărescu până la intersecția str. Malu Roșu cu str. Enăchiță Văcărescu, o porțiune de aproximativ 50m – 70m, s-a format un blocaj care a dus la disperarea participanților la trafic, nervi, injurii și mult timp pierdut.

CITEȘTE ȘIStrada din Ploiești care dă bătăi de cap șoferilor. Soluție există!

Problema este foarte simplu de rezolvat prin introducerea pe această bucată de stradă a unui sens unic, insă probabil șoferii mai au mult de așteptat și de îndurat.

Facem apel pe această cale la autoritățile competente, Primăria, Poliția Locală, Poliția Națională, într-un cuvânt comisia pentru organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, circulaţie rutieră, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură, pentru a lua măsurile ce se impun în vederea rezolvării acestei situații.

Glasul Ploieștean

Next Post

Aer greu de respirat în Ploiești, în special în cartierul Enăchiță Văcărescu

joi ian. 25 , 2024
Situație alarmantă, în ultimele zile, în Ploiești! Toate stațiile de monitorizare a calității aerului au afișat valori crescute de poluanți în atmosferă, în majoritatea cartierelor, dar și în zonele limitrofe. Potrivit măsurătorilor oficiale, în privința particulelor în suspensie și a dioxidului de azot, a fost atins un nivel ingrijorător, iar […]

Citește și: