KOOPERATIVA 2.0 – Agenție de comunicare integrată – Social media, PR și Digital Marketing (P)


Kooperativa 2.0 este o agenție de Social Media, PR și Marketing Digital înființată în 2012 de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în online.

După mai bine de 10 ani și cu o echipă de peste 30 de angajați, Kooperativa 2.0 este acum o agenție full-service capabilă să ofere cu resurse proprii toate nevoile de comunicare și promovareale clienților săi.

Kooperativa 2.0 este agenție membră a celor mai importante asociații din domeniul publicității și comunicării din România ceea ce garantează faptul că respectă bunele practici în domeniul publicității, PR-ului & marketingului online.

De-a lungul anilor, Kooperativa 2.0 a fost desemnată drept cea mai vizibilă Agenție Digitală în online în 2016 potrivit Zelist Industries și pe locul 3 în ”Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report 2017 realizat de Revista Biz.

Cu ce poate veni Kooperativa 2.0 în sprijinul eventualilor clienți?

  • Administrare conturi Social Media

O echipă creativă și entuziastă, mereu la curent cu noile tendințe în materie de marketing digital, și care vine în ajutorul partenerilor cu propuneri de acțiuni concrete menite să ajute la creșterea vizibilității business-ului, consolidarea și fidelizarea comunităților de fani și generarea de interacțiuni pe paginile sociale.

  • Promovare prin reclame PPC

Reclamele de tip PPC sunt utile în promovarea oricărui serviciu sau produs întrucât pot genera rezultate foarte bune la costuri foarte mici. Alături de Kooperativa 2.0, orice investiție în campaniile PPC reprezintă o investiție măsurabilă, iar impactul reclamelor poate fi întotdeauna evaluat printr-o raportare corectă. Fie că te interesează generarea de vânzări, lead-uri sau brand awareness, echipa de specialiștii certificați te poate ajuta să definești o strategie de promovare eficientă și să optimizezi costurile de promovare la maximum.

  • Relații Publice & Comunicare

Comunicarea este o componentă esențială pentru succesul oricărei afaceri. Fiind ancorați în era informației și a digitalului, comunicarea trebuie să fie transparentă, rapidă și constantă. Fie că este vorba despre comunicarea mass-media sau comunicarea prin canalele proprii, Kooperativa 2.0 te ajută să creezi strategia de comunicare potrivită nevoilor tale și un plan eficient de Relații Publice. De la redactarea mesajelor cheie, a comunicatelor de presă sau a advertorialelor până la organizarea evenimentelor de presă și a campaniilor de outdoor advertising, Kooperativa 2.0 găsește cele mai bune soluții pentru promovarea brandului tău!

  • Influencer Marketing

Este bine cunoscut faptul că promovarea prin intermediul influencerilor, brandul are o vizibilitate mai mare și atinge prin personalitățile implicate și comunitățile acestora, inclusiv targetul de audiență dorit. Kooperativa 2.0 dispune de conexiuni în rândul celebrităților, influencerilor, bloggerilor și vloggerilor din România, astfel încât poate veni cu cele mai potrivite propuneri pentru dezvoltarea și vizibilitatea businessului tău în mediul online și offline.

  • Cursuri deschise

Învață alături de Kooperativa 2.0 secretele din Social Media, Relații Publice și Marketing Digital

  • Workshop-uri pentru companii

Stilul de lucru este așa: tu le spui care sunt provocările cu care se confruntă compania ta, iar Kooperativa 2.0 construiește o structură de workshop care să răspundă direct acestor provocări. Vor fi aleși trainerii cei mai buni, care să livreze soluțiile cele mai bune.

Diferența fundamentală dintre un workshop special creat pentru compania ta și un curs open este ca diferența dintre a alege ce vrei să primești și a primi ce aleg alții să îți dea.

  • UX/UI & Web Design

Primul contact pe care îl are un nou client cu afacerea ta este chiar prin website-ul sau aplicația ta, de aceea este extrem de important ca aceste două elemente să fie bine puse la punct și să ofere o experiență cât mai plăcută și utilă pentru clientul tău.

Fie că vorbim de design pentru aplicații mobile, fie că vorbim de design-ul unui website (de prezentare, magazin online sau aplicație web), Kooperativa 2.0 se asigură întotdeauna că mesajul clientului ajunge așa cum trebuie la clienții lui, iar aceștia din urmă sunt mulțumiți și își îndeplinesc scopul: cumpără un produs, cer o ofertă, se înregistrează în platformă, își spun părerea etc.

  • Mentenanță site-uri

Întreținere site-uri pe bază de abonament lunar. Prin abonamentul de mentenanță Kooperativa 2.0 asigură toate serviciile IT necesare administrării eficiente a site-urilor. Abonamente lunare care asigură tot suportul necesar actualizării, administrării, promovării și dezvoltării site-ului.

  • Creație și producție Audio / Foto / Video

Kooperativa 2.0 se ocupă de tot ce înseamnă audio-vizual, de la conceptul creativ până la producție: vizualuri de campanie, sesiuni foto profesionale, tururi virtuale 360°, video-uri de prezentare, spoturi publicitare.

Sună-i acum ca să stabilim pașii colaborării: 031 005 9999

Birou:

București, Str. Popa Tatu 21
Parter, Sector 1, Cod Poștal 010801

Sediu Social:

București, Str. Lotrioara 19,
Bl. M31A, Ap.37, Sector 3, Cod Poștal 032167

Glasul Ploieștean

Next Post

Primăria Ploiești a depus mai multe solicitări de finanțare din fonduri europene, prin programul PNRR

mar mai 17 , 2022
Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează comunitatea locală că, luni, 16 mai 2022, s-au depus mai multe solicitări de finanțare din fonduri europene, prin programul PNRR. Astfel, s-au depus cereri de finanțare pentru municipiul nostru, care includ următoarele proiecte destinate dezvoltării localității noastre și a unei infrastructuri urbane moderne și prietenoase […]

Citește și: