Iranul oferă o sumă de 80 milioane de dolari pentru capul lui Donald Trump după moartea generalului Qasem Soleimani


O sumă de 80 de milioane de dolari a fost pusă pe capul lui Donald Trump în urma asasinării generalului Qasem Soleimani, potrivit rapoartelor.

În timpul înmormântării televizate a principalului iranian, emițătorii oficiali de stat au spus că un dolar american va fi depus pentru fiecare iranian din țară, încasările urmând a se oferi persoanei care îl va omorâ pe președintele american.

„Iranul are 80 de milioane de locuitori. Pe baza populației iraniene, vrem să strângem 80 de milioane de dolari (61 de milioane de lire sterline), ceea ce reprezintă o recompensă pentru cel care se apropie de președintele Trump ”, a fost anunțat, potrivit en24.

Soleimani, preeminentul comandant militar iranian, a fost ucis vineri, într-un raid a dronei americane, pe convoiul său spre aeroportul din Bagdad.

Atacul a dus ostilități de lungă durată între Washington și Teheran pe un teritoriu neîncadrat și a ridicat spectrul conflictelor mai largi din Orientul Mijlociu.

Deputatul iranian Abolfazl Aboutorabi a amenințat că va ataca inima politicii americane.

Glasul Ploieștean

Next Post

Casa memorială a compozitorului Paul Constantinescu din Ploieștiva va intra într-un proces amplu de restaurare prin grija Consiliului Județean Prahova

mie ian. 8 , 2020
Hai că se poate! Iată că un segment amorțit la nivel național de nepăsare, în Prahova este pus în valoare! Suntem surprinși plăcut de inițiativele pe care Consilul Județean Prahova le desfășoară în privința salvării monumentelor istorice. Chiar dacă, în cele mai multe cazuri/de cele mai multe ori, cultura este […]

Citește și: