Protest anunţat în Ploieşti, după oprirea apei calde. UAP aşteaptă autorizaţia pentru miting


Un protest în stradă, după oprirea alimentării cu apă caldă în Ploieşti, ar putea avea loc joi, timp de trei ore. Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova a solicitat autorizaţie pentru miting din partea autorităţilor locale, fiind de aşteptat ca o decizie să fie luată miercuri.

Preşedintele UAP Prahova, Eurgen Cristescu, a precizat astăzi că se aşteaptă ca peste 1.000 de oameni să participe la miting. Conform solicitării, protestul ar urma să aibă loc joi, de la 10.00 la 13.00, în faţa Palatului Administrativ, sediul Consiliului Judeţean şi al ADI Termo Prahova.

“Iulian Dumitrescu (n.r. preşedintele Consiliului Judeţean Prahova) trebuie să dea dovada de profesionalism şi empatie pentru peste 100.000 de ploieşteni şi să prindă bani în buget pentru închirierea celor două cazane Bosch, care ar acoperi necesarul de furnizare a apei calde şi energie termice. Este vorba, din câte am înţeles, de 857.000 de euro pe an. Sunt convins că aceşti bani nu reprezintă o sumă importanta pentru Consiliul Judeţean, iar dacă Iulian Dumitrescu nu face ceva pentru a asigura această sumă, atunci protestul nostru de joi, între orele 10.00 şi 13.00 se va adresa direct lui”, transmisese, anterior, preşedintele UAP Prahova într-un comunicat de presă.

sursa: ziarulincomod.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Protocol pentru construirea a trei pasaje pe DN1, pe Valea Prahovei, din fonduri europene

mie aug. 3 , 2022
Consiliul Judeţean Prahova şi CNAIR au semnat ieri (n.r. 02 august  2022) un protocol pentru construirea a trei pasaje rutiere pe Valea Prahovei, dintre care două în Sinaia, peste DN1, şi unul în Azuga, pe sub drumul naţional. Finanţarea urmează să fie asigurată din fonduri europene. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, […]

Citește și: