Mai multi consilieri locali PNL se pregatesc sa intre in PSD


Obisnuite in anii electorali, migrarile din partide incep sa-si faca simtita prezenta si la Ploiesti. Potrivit surselor Ph-online.ro, cateva nume importante din PNL isi construiesc drumul spre social-democrati, asta inseamnand ca se poarta discutii intense in interiorul celor doua formatiuni.

Dupa informatiile noastre, cel putin 3 liberali ar urma sa se transfere la PSD anul acesta, discutiile fiind in toi. Se pare ca ambele tabere intentioneaza sa pastreze „secretul” pana la anuntul oficial, neexistand declaratii publice in acest sens.

Aceleasi surse din Consiliul Local Ploiesti sustin ca numele liberalilor ce urmeaza sa se transfere la PSD sunt tinute „la secret” de teama razbunarilor primarului Adrian Dobre, cunoscut drept „calau” al membrilor nesupusi din PNL. 

„Exista informatia, se discuta la modul foarte serios, dar nimeni nu recunoaste in mod oficial sau direct. Chiar si intre ei, colegii, exista secretomania asta, se tem sa nu afle Dobre si prefera sa nu dea drumul acestui subiect in public. E posibil ca niciunul dintre cei ce-si pregatesc mutarea sa nu stie de ceilalti. E si amuzant, trebuie sa recunosc”, ne-a povestit sursa Ph-online.ro.

Sursa: ph-online.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

În mandatul primarului PNL Adrian Dobre, Ploieștiul a ajuns ca un sat din Africa. Copii, surprinși jucându-se printre gunoaie

vin aug. 9 , 2019
Îi mulțumim și pe această cale primarului Adrian Dobre, cel mai slab edil pe care l-a avut orașul nostru vreodată, pentru „performanța” de a aduce Ploieștiul pe harta lumii a 3-a. Imaginile surprinse de ploieșteni reflectă calitatea acestui edil preocupat doar de aruncatul pisicii moarte în curtea vecinilor și parcă […]

Citește și: