Medicii Streinu Cercel și Alexandru Rafila candidează la parlamentare din partea PSD


Doi dintre cei mai cunoscuți medici, mai ales după aparițiile publice în criza declanșată de coronavirus, vor candida din partea PSD la alegerile parlamentare.

Este vorba de managerul Institutului ”Matei Balş” din Capitală, Adrian Streinu Cercel, respectiv reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila.

Streinu Cercel va fi pe locul al doilea pe lista PSD, după Gabriela Firea, la Senat, iar Alexandru Rafila va fi pe primul loca la Camera Deputaților.

Medicul Streinu Cercel a declarat că nu va pleca de la Matei Balș: ”Nu consider că e normal să demisionez întrucât aici sunt pacienţi internaţi care au nevoie de suportul meu”.

Rafila, acuzat că face parte dintr-o familie de foști securiști

În ultimele zile, în spațiul public a apărut informația că medicul Alexandru Rafila ar fi fiul lui Alexandru Rafila, născut în 1920 în URSS și responsabil de masacrul armat de pe Valea Crișului Alb la sfârșitul anilor ’40.

Rafila a respins acuzațiile la B1TV: ”tatăl meu a fost șeful securității din Arad, dar nu a fost implicat în masacrul țăranilor. A fost dat afară din Securitate și din PCR în iunie 1949. Nu văd unde e vina mea că sunt fiul tatălui meu”

Glasul Ploieștean

Next Post

Lista PNL Prahova pentru parlamentare: Roberta Anastase la Senat, Cătălin Predoiu la Camera Deputaților

mie oct. 21 , 2020
PNL Prahova și-a definitivat listele de candidați la alegerile parlamentare ce urmează să aibă loc pe 6 decembrie. Organizația prezidată de Iulian Dumitrescu îi va trimite în cursa pentru parlamentare pe următorii candidați: Senat 1. Roberta Anastase 2. Alexandru Nazare Camera Deputatilor 1. Cătălin Predoiu 2. George Ionescu 3. Mircea […]

Citește și: