Alegeri parlamentare 2020. Program de instruire on-line pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare din Prahova


Instruirea președinților și locțiitorii secțiilor de votare din Prahova, pentru alegerile parlamentare, se vor desfășura on-line. Anunțul a fost făcut, marți, de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova.

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie. Ca urmare a situației epidemiologice au fost dispuse măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19.

„În vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de SARS-COV-2 și în aplicarea Hotărârii nr. 52 din 05.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, activitățile de instruire a președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare, constituite pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților din 6 decembrie 2020, se vor desfășura în sistem on-line”, a anunțat Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova, care a publicat pe site-ul Prefecturii Prahova programul de instruire.

Anunțul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova – Vezi AICI

Program de instruire pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare:

Glasul Ploieștean

Next Post

Din 29 noiembrie preotii sunt obligati sa schimbe textul. Rugaciunea ” Tatăl Nostru” nu mai este valabilă!

joi nov. 26 , 2020
Din 29 noiembrie, prima duminică a noului an liturgic după ritul roman sau latin, intră în vigoare noul text al rugăciunii „Tatăl Nostru” la liturghiile catolice din majoritatea eparhiilor italiene. Celelalte biserici pot implementa textul modificat până la Paştele 2021, informează agenţia italiană ANSA, citată de Rador, potrivit Hotnews. Modificarea […]

Citește și: