Victor Ponta – resemnat în urma rezultatelor parțiale a alegerilor parlamentare. Nu atinge pragul electoral de 5%


În urma numărării a peste 95% din voturile din România, partidul lui Victor Ponta, Pro România, se situează sub 4,5% din voturile exprimate, ceea ce înseamnă că nu va atinge pragul parlamentar de 5%.

Astfel, Victor Ponta, care a anunțat că are un sistem de numărare paralelă a voturilor, are deja probabil informația că nu mai are șanse de a depăși pragul parlamentar de 5%.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Victor Ponta a transmis un mesaj susținătorilor Pro România: „Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți! NEVER GIVE UP!”

Glasul Ploieștean

Next Post

Moțiunea de cenzură populară împotriva lui Iohannis a trecut

mar dec. 8 , 2020
În 1997, Presedintele Frantei, Jacque Chirac a dorit să intărească majoritatea de dreapta și a dizolvat parlamentul, organizând alegeri anticipate, cu un an înaintea celor ce trebuiau să se desfăsoare la termen. Rezultatul a fost dezastruos pentru RPR si UDF, care au pierdut jumătate din locurile în Parlament. Așa a […]

Citește și: