Ministrul Transporturilor vine în inspecție în Prahova. Grindeanu merge pe șantierul A7 Ploiești – Buzău


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, va efectua o vizită de lucru în Prahova, luni dimineață. Acesta va merge pe A7 Ploiești – Buzău.

Ministrul Sorin Grindeanu va efectua o vizită pe teren, pentru verificarea stadiului lucrărilor pentru A7 – Autostrada Moldovei.

A7 începe în Prahova, la Dumbrava, cu un nod rutier care va face legătura cu A3 București – Ploiești.

În luna noiembrie, directorul CNAIR; Cristian Pistol, anunța că pe lotul 1, între Dumbrava și Mizil (21 km), lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 34%, iar pe lotul 2, Mizil – Pietroasele (28,35 km), la 29,5%. Pentru al treilea lot, Pietroasele – Buzău, contractul a fost semnat abia recent, iar lucrările ar urma să înceapă în câteva săptămâni.

În prezent, pe primele două loturi, stadiul lucrărilor ar fi deja peste 40%, potrivit HotNews. Ambele ar trebui să fie finalizate până la sfârșitul acestui an.

preluare: telegrama.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Minorii, interzis la cumpărat băuturi energizante. Amenzi colosale pentru magazinele care nu respectă legea

mar feb. 20 , 2024
Minorii nu mai pot cumpăra energizante. Un proiect de lege pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de băuturi energizante de către minori, a fost adoptat, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor. Proiectul de lege privind consumul de băuturi energizante a fost adoptat cu 238 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” şi 12 abţineri. […]

Citește și: