SGU Ploiești și-a mutat sediul în fostul sediu PECO. Vezi unde poți depune solicitări pentru spații verzi și cimitire


SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, imobilul în care își derulează activitatea este cel al fostului Tribunal (fostul sediu PECO) din strada Văleni nr.44 (lângă fostul sediu BCR).

De asemenea, Serviciul Administrare Cimitire își desfășoară activitatea în incinta Cimitirului Viișoara din str. Constantin Brezeanu nr. 14 (telefon contact: 0751.415.002).

Programul audiențelor pentru Serviciul Administrare Cimitire se va derula în intervalul 9.00-12.00, în fiecare zi de marți.

Precizăm că, solicitările pentru obținerea locurilor de înhumare se vor depune, în continuare, la Registratura societății, din str. Văleni nr.44-Parter.

În același timp, menționăm că, distribuția compartimentelor societății este următoarea, cu mențiunea că aceasta poate suferi modificări ulterioare:

* Parter: Registratura, Casieria;

*Etajul 1: Director General și Secretariat, Director Adjunct;
Achiziții, Aprovizionare, Urmărire Contracte; SSM, SU, Mediu; Pază, Management și Control Intern Managerial; Prețuri, Devize;

*Etajul 2: Director Economic; Financiar – Contabilitate; Juridic -Contencios și Resurse Umane; Spații Verzi; Informatică; Parcări Blocări.

Mai multe detalii, cu privire la aspectele descrise anterior, pot fi oferite de către angajații Biroului Comunicare, Publicitate, Relații Publice/Clienți- etajul 1, ultima ușă pe partea stângă.

Totodată, reamintim faptul că, legăturile telefonice nu au fost refăcute în totalitate și de aceea, solicităm cetățenilor să remită petițiile pe adresa de email a societății: secretariat@sguploiesti.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Românii care au pensii mai mici de 3000 de lei vor primi de la Guvern, în luna octombrie, sume cuprinse între 300 și 500 de lei

lun sept. 11 , 2023
Pensionarii din România vor avea un motiv de bucurie în luna octombrie. Românii care au pensii mai mici de 3000 de lei vor primi de la Guvern, în luna octombrie, sume cuprinse între 300 și 500 de lei. Potrivit Avocat.net, OUG nr. 168/2022 prevede un ajutor financiar acordat pensionarilor sistemului public de […]

Citește și: