Mircea Geoană, posibil prezidențiabil, spune că „zilele următoare voi face un anunț” despre viitorul României


Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, i-a invitat pe români, într-un mesaj video postat pe Facebook, marți, 21 noiembrie, să ţină aproape, fiindcă „zilele următoare voi face un anunț strâns legat de o viziune sănătoasă și ambițioasă pentru România”.

[playht_player width=”100%” height=”90px” voice=”ro-RO-EmilNeural”]

„Cât de mult se poate transforma România? Cât de mult ținem să gândim cu mințile noastre și să nu mai facem lucrurile la dictare? Cât de mult se poate inova în România? Ce viziune realistă pentru viitor ne putem construi?” afirmă Mircea Geoană în clipul video postat pe Facebook.

El s-a întrebat dacă, în afara vorbelor și a promisiunilor neonorate, există un viitor mai bun pentru români.

„Viitorul României a intrat în criză de timp. De zeci de ani plutește în ceață, se împleticește în vorbele unor politicieni și cam atât. Viitorul României trebuie reproiectat pe baze reale, pe nevoi concrete, pe termen scurt, mediu și lung. Trebuie cântărit inginerește”, a adăugat Geoană.

„Dragi prieteni, vă invit să ţineţi aproape, fiindcă zilele următoare voi face un anunț strâns legat de o viziune sănătoasă și ambițioasă pentru România”, și-a încheiat Geoană mesajul video.

Mandatul lui Mircea Geoană la NATO expiră în octombrie 2024, înaintea alegerilor prezidențiale. Încă din vara anului trecut, citând surse din anturajul fostului lider PSD, s-a vehiculat că Mircea Geoană intenționează să candideze la președinția României ca independent și își pregătește terenul în acest sens.

Pe surse, mesajul lui Mircea Geoană de pe Facebook este strâns legat de lansarea unei cărți legată de viziunea pentru dezvoltarea României. Cu privire la candidatură, vom vedea în lunile ce urmează.

preluare: libertatea.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

FOTO: Alertă cu bombă lângă Palatul Administrativ din Ploiești

vin nov. 24 , 2023
Alertă cu bombă lângă Palatul Administrativ din Ploiești. Bagaj suspect. A fost apelat serviciul unic de urgență 112. [playht_player width=”100%” height=”90px” voice=”ro-RO-EmilNeural”] UPDATE În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bagajul conținea articole vestimentare și alte bunuri. În continuare, se desfășoară activități în vederea depistării proprietarului bagajului și luării […]

Citește și: